18/01/2018 10:30
NAJNOVIJE VIJESTI
WBS Teslić pokazao mišiće

WBS Teslić pokazao mišiće

Da je Teslić grad košarke, danas je to WBS  definitivno i potvrdio. 

Naime u IV kolu Lige mladih RS (PKO Doboj) gosti Košarskaškog kluba WBS Teslić, su bili mladi košarkaši iz Broda. Sve  selekcije WBS-a Teslić su ubjedljivo slavile. 

  1. Pioniri KK WBS 123-26 KK Brod
  2. Kadeti KK WBS 137-6 KK Brod
  3. Juniori KK WBS 118-21 KK Brod

Sledećeg vikenda, u okviru V kola, WBS gostuje u Doboju kod starih rivala i prijatelja iz KK Findo. 

Danas se takođe odigrala i jedna prijateljska utakmica. Najmlađa muška selekcija Košarkaškog klub WBS Teslić ( godište 2008, 2009 i 2010) igrala je sa kombinovanom ekipom iz Stanara ( djevojčice i dječaci). Ovo je bila njihova prva utakmica.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net