18/01/2018 13:21
NAJNOVIJE VIJESTI
Slipknot se vraća na scenu

Slipknot se vraća na scenu

Pogledajte spot za novi singl „The Negative One“

Čuveni metalci pod maskama, sastav Slipknot, se konačno vraća na muzičku scenu, posle šest godina pauze, a dokaz za to je novi singl „The Negative One“!

Period koji je iza njih nije bio nimalo lak za bend – zadesila ih je smrt basiste  Paula Graya, a prošle godine bubnjar Joey Jordison je odlučio da ih napusti, mada je Jordison izjavio da on nikada ne može napustiti Slipknot, u kome je proveo 18 godina, jer je bend deo njegovog života!

Posle glasina koje su kolale mesecima unazad o novim materijalima Slipknota, konačno smo dočekali singl koji je potvrdio priče, a pre svega nekoliko sati na YouTubeu se pojavio i spot!

Poslušajte „The Negative One“:

 

IZVOR/mjuznews

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net