21/02/2018 20:11
NAJNOVIJE VIJESTI
SK “Geofon” Teslić niže uspjehe

SK “Geofon” Teslić niže uspjehe

U Visokom je održano Finale kadetske lige BiH za 2017. godinu koje je počelo u januaru ove godine.

Iako je ekipa Streljačkog kluba “Geofon” Teslić  ušla oslabljena ove godine u Ligu kadeta,  i ako ima najmlađe ekipe kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji, na Finalu se jasno vidjelo da će u narednoj sezoni imati jak sastav koji će konkurisati za najveći plasman.

Ove godine i muška i ženska kadetska ekipa na pušci je uspjela da zauzme 2.ekipnu poziciju u Ligi BiH.
Branko Kovačević je pojedinačno dominirao tokom čitave lige i na kraju je najbolji u kadetskoj i juniorskoj kategoriji za 2017. godinu, dok je Mihajlo Tešić  zauzeo 3. mjesto u disciplini puška.

SK “GEOFON” Teslić

BRANKO KOVAČEVIĆ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net