16/12/2017 12:24
NAJNOVIJE VIJESTI
Digli u vazduh automobil kontroverznog profesora!

Digli u vazduh automobil kontroverznog profesora!

Kod banjalučkog Rebrovačkog mosta, u prijepodnevnim časovima, eksplodirao je automobil marke Mercedes.

Nezvanično se saznaje da su izgorjela tri vozila. Očevici kažu da su se čule četiri eksplozije. Na terenu je policija, vatrogasci i vozilo hitne pomoći.

U eksploziji automobila lakše su povrijeđene su dvije osobe. Jedan od njih je vlasnik automobila, Spaso Šakota, a drugi povrijeđeni, prema nezvaničnim informacijama je prolaznik.

Šakota je profesor fizičkog vaspitanja u Tehnološkoj školi u Banjaluci. Njegovo ime se provlačilo u medijima zbog seksualnog maltretiranja učenica.

Postoje indicije i da se bavi nezakonitom poslovima od kojih se obogatio nakon što je početkom rata u BiH izbjegao u Banjaluku iz Bugojna.

Zgrada ispred koje se dogodila eksplozija ima nadzorne kamere. Policija već provjerava snimke kako bi otkrila ko je postavio bombu pod Šakotin automobil.

 

POVEZANE VIJESTI :  Lukač: Eksplozije u Banjaluci nemaju veze sa terorizmom

(Srpskacafe)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net