16/12/2017 12:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Otvaranje dionice autoputa Banjaluka-Doboj(RTRS od 14.00)

Otvaranje dionice autoputa Banjaluka-Doboj(RTRS od 14.00)

Danas će biti otvorena dionica auto-puta “9. januar” od Mahovljana do Drugovića, duga 10 kilometara. Svečanosti će prisustvovati predsjednici Republike Srpske i Srbije Milorad Dodik i Aleksandar Vučić.

Svečanosti će prisustvovati i premijerka Željka Cvijanović i predstavnici političkog, javnog i kulturnog života Srpske i Srbije, te gosti iz regiona i građani.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović obratiće se danas na ceremoniji otvaranja dionice auto-puta “9. januar” od Mahovljana do Drugovića, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Na dionici autoputa koji će danas biti otvorena, izgrađeno je i 16 objekata, među kojim su tri najznačajnija: vijadukt Mahovljani, vijadukt Laktaši 2 i most Vrbas.

Obim posla na autoputu “9. januar” prevazilazi sve dosadašnje građevinske poduhvate u Republici Srpskoj, a kvalitet dosad obavljenog posla u svakom segmentu građevinarstva na nivou je svjetske prakse u niskogradnji.

Ideja je da prije zimskih uslova vozačima bude omogućeno da izbjegnu put preko oštrih krivina i dugih uspona Tutnjevca, na kojima su učestale saobraćajne nesreće.

Svečanost je planirana za 14.00 časova, a prenos možete pratiti na programu Televizije Republike Srpske.

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net