Neustrašive Srpkinje u finalu!

0
1088

Izabranice Zorana Terzića su danas uspele da savladaju i Tursku, plasirale su se u finale gde ih čeka reprezentacija Holandije.

Fantastična igra naše reprezentacija u meču protiv Turske u okviru polufinala Evropskog prvenstva donela je našoj zemlji novu medalju na velikim takmičenjima.

Reprezentacija Srbije je danas igrala impresivno, devojke su izgledale fenomenalno na terenu i slavile veliku pobedu od 3:0 (25:17, 25:12 i 25:21).

Od samog starta prvog seta Srbija je imala prednost, videlo se da je danas njihov dan i da više žele finale sa Holanđankama koje su danas savladale Azerbejdžanke sa 3:2 u prvom polufinalu.

Drugi set je bio neverovatan, prednost je rasla od samog starta da bi na kraju naš tim dobio ovaj deo igre sa 13 poena prednosti i sa velikim samopouzdanjem ušao u treći set.

Imao je i mali pad u igri naše reprezentacije koje su vodile i od starta trećeg seta, prišle su Turkinje sa -1 u jednom trenutku (9:8), a onda je Tijana Bošković počela da rešeta.

Nakon dobre igre naše reprezentacije, usledio je novi pad kada su Turkinje ponovo prišle na -1, odmah zatim i do izjednačenja – 19:19.


Borile su se Turkinje, nisu dale tek tako našim reprezentativkama da ostvare laganu pobedu, ali su izabranice Zorana Terzića stigle do 23:20 nakon poena Brankice Mihajlović i da tako stignu nadomak finala.


Naša reprezentacija je uspela da iskoristi drugu meč-loptu i da se tako plasira u finale!

sportske.net