16/12/2017 12:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Pročitajte zašto je RTRS prenosio utakmicu Rijeke, a ne Partizana

Pročitajte zašto je RTRS prenosio utakmicu Rijeke, a ne Partizana

Radio-televizija Republike Srpske, zajedno sa BHRT-om i Federalnom televizijiom otkupila je, na ravnopravnoj osnovi, prava za emitovanje utakmica Lige šampiona i Lige Evrope. Ta prava podrazumijevaju prenos jedne utakmice Lige šampiona i jedne utakmice Lige Evrope, na kanalima sva tri javna emitera.

Izbor utakmice koja se prenosi nije isključivo pravo RTRS, već je predmet međusobnog dogovora, pri čemu se vodi računa o interesima sva tri emitera i terminu odigravanja utakmice.

U tom smislu, RTRS je u prvom kolu ovogodišnje Lige Evrope prenosio utakmicu Crvena zvezda – Bate Borisov, u drugom kolu utakmicu Milan – Rijeka, a u trećem kolu, koje će biti odigrano 19. oktobra, prenosićemo utakmicu Skenderbeg – Partizan

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net