17/12/2017 09:02
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆANIN UTAJIO 10.000 KM POREZA NA DOBIT

TESLIĆANIN UTAJIO 10.000 KM POREZA NA DOBIT

Policijska uprava Doboj podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj protiv lica čiji su inicijali T.G. sa područja opštine Teslić zbog sumnje da je kao odgovorno lice u teslićkom preduzeću utajio porez na dobit za 2013. godinu od 10.078 KM.
Iz dobojske Policijske uprave navode da je prijavljeni krajem decembra 2013. za usluge obrade drveta izdao dvije fakture na račun drugog preduzeća iz Teslića, koje je evidentirao u analitičkoj kartici kupca, ali nije knjižio u knjigovodstvenoj evidenciji, niti prikazao u Bilansu uspjeha i Poreskom bilansu za 2013. godinu.

Za T.G. postoji osnov sumnje da je dao lažne podatke o stečenom oporezivom prihodu za 2013. godinu i na taj način utajio porez na dobit za 2013. godinu u iznosu od 10.078 KM, navodi se u saopštenju policije.

Izvor: Srna

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net