16/12/2017 17:50
NAJNOVIJE VIJESTI
Buletić – Jaka eksplozija oštetila prozore i fasade

Buletić – Jaka eksplozija oštetila prozore i fasade

Policijskoj stanici Teslić, 20.09.2017. godine, oko 20,16 časova, prijavljeno je da se neposredno prije prijave u mjestu Buletić, opština Teslić čula jaka eksplozija. 

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su pregledom lica mjesta utvrdili da je do eksplozije došlo u blizini porodične kuće vlasništvo S.M. Povrijeđenih lica nije bilo, dok je od detoacije eksplozivne naprave na kući vlasništvo S.M. nastupila materijalna šteta u vidu oštećenja fasade, pucanja stakla na prozoru i trotoara. Zbog slabe vidljivosti i nepovoljnih vremenskih uslova lice mjesta je obezbijeđeno do jutarnjih časova. Policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj, danas će izvršiti uviđaj.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net