19/02/2018 15:35
NAJNOVIJE VIJESTI
Sudski policajac iz Teslića prisvojio 3.250 KM

Sudski policajac iz Teslića prisvojio 3.250 KM

DOBOJ – Policija iz Teslića podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv muškarca čiji su inicijali S.M. /36/ iz Teslića zbog osnova sumnje da je kao pripadnik Sudske policije od sugrađanina uzeo 3.250 KM kako bi navodno spriječio njegovo hapšenje.

Iz Policijske uprave Doboj navode da je S.M. u avgustu doveo u zabludu lice sa područja opštine Teslić govoreći da mu se za koji dan sprema hapšenje i odvođenje u pritvor u vezi sa ranije učinjenim krivičnim djelom i da on to može spriječiti svojim poslovnim vezama.

Za obećanu uslugu oštećeni je morao osumnjičenom da obezbijedi novac u iznosu od 10.000 KM.

Oštećeni je licu S.M. u tri navrata predao novac u iznosu od 3.250 KM, čime je S.M. na ovaj način ostvario protivpravnu imovinsku korist, dok je oštećenom za isti iznos pričinjena materijalna šteta.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net