21/02/2018 20:12
NAJNOVIJE VIJESTI
Kod šefa bande u Italiji našli milion evra skriveno u zidu

Kod šefa bande u Italiji našli milion evra skriveno u zidu

BARI – Policajci u Bariju, na jugu Italije, objavili su da su pronašli gotovo million evra u sitnim novčanicama prilikom pretresa kod lokalnog šefa bande osumnjičena za nekoliko zločina i krijumčarenje droge. 

Novčanice su se nalazile u vakumiranim plastičnim vrećicama i skrivene iza dvostrukog zida pod prozorom, ukupno 936.000 evra, istaknula je policija u saopštenju. Policija nije pronašla trag legalnog porijekla svom tom novcu, vjerovatno  dobijenom krijumčarenjem droge unutar kriminalne organizacije. U prethodnom pretresu, u julu ove godine, policajci su već pronašli kod tog sumnjivca oko 60.000 evra u novčanicama, takođe brižno skrivenima u tajnim dvostrukim pregradama u zidovima. Po lokalnim medijima, muškarac nije bio kod kuće u trenutku pretresanja i još se traži, dok je otvorena istraga protiv vlasnika stana. 

(NN/24sata.hr)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net