19/02/2018 15:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Dugorepa mačka i trepavice od 12 cm ušli u Ginisovu knjigu
Ilustracija

Dugorepa mačka i trepavice od 12 cm ušli u Ginisovu knjigu

Mačka sa dugim repom, 83-godišnji bodibilder i trepavica duga skoro 12 centimetara, uvršteni su u posljednje izdanje Ginisove knjige svjetskih rekorda koje je objavljeno danas.

Među novim priznatim rekordima je mačka po imenu Signus iz Ferndejla u američkoj državi Mičigen koja ima rep dug više od 46 centimetara. Ona je postavila svjetski rekord za najduži rep domaće mačke.

Jedna Kineskinja je postavila rekord za najduže trepavice na svijetu, koje su duge skoro 12 centimetara.

Za najstarijeg bodibildera na svijetu proglašen je 83-godišnjak iz Los Anđelesa, koji je čukundjeda.

To je izdanje Ginisove knjige rekorda za 2018. godinu i 63. verzija te knjige.

Beta

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net