20/02/2018 06:42
NAJNOVIJE VIJESTI
cm stigao u Teslić (Foto)

cm stigao u Teslić (Foto)

Na radost svih kupaca, cm je otvorio svoju poslovnicu u Tesliću, na adresi Karađorđeva bb.

Na 265 m2 prostora, kupci mogu pronaći sve sitnice koje su potrebne za ljepotu i njegu, a bez kojih je život nezamisliv: dekorativna i preparativna kozmetika, parfemi,  sve za njegu tijela i kose, sitnice za čišćenje i higijenu doma…

Svečanost otvorenja upriličena je u četvrtak, 7.9. a osim odlične ponude i sniženja, najmlađi posjetitelji uživali su u društvu maskota Maše i Mede.

Radno vrijeme cm-a u Tesliću je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 21.00 sat a subotom od 8.00 do 19.00 sati.

Izvor CM

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net