19/02/2018 15:23
NAJNOVIJE VIJESTI
SNSD: Vučić i ovaj put potvrdio da Srpska može računati na podršku Srbije

SNSD: Vučić i ovaj put potvrdio da Srpska može računati na podršku Srbije

Posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Istočnom Sarajevu i Republici Srpskoj u toku kratke posjete BiH najbolji je dokaz da su odnosi Srbije i Srpske na najvišem nivou, ocijenili su u SNSD-u.

“To je na najbolji mogući način potvrđeno i poslije nedavnog susreta rukovodstava Republike Srpske i Srbije, predvođenih predsjednicima Miloradom Dodikom i Vučićem, kada je dogovoreno da će Srbija sa 5,5 miliona evra podržati projekte u Srpskoj, kao i u opštinama u BiH u kojima pretežno žive Srbi”, saopšteno je iz ove stranke.

U SNSD-u su izrazili zadovoljstvo zbog činjenice da je Vučić tokom kratkog boravka u Sarajevu, izdvojio vrijeme da posjeti Istočno Sarajevo i Republiku Srpsku, čime je i ovaj put potvrdio da Srpska i srpski narod u BiH uvijek mogu računati na podršku Srbije.

SNSD izražava punu podršku Vučićevoj posjeti BiH i porukama koje je tom prilikom iznio, a koje na najbolji način potvrđuju da je Srbija ključni faktor stabilnosti u regionu.

“Odgovor BiH na prijateljstvo Srbije, s druge strane, nažalost je oličen u sramnoj činjenici da, ni poslije više od dvije godine, institucije zajedničkih organa BiH nisu uradile apsolutno ništa povodom otkrivanja počinilaca i organizatora stravičnog napada na predsjednika Vučića u Srebrenici”, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je juče dvodnevnu posjetu BiH. Ovo je prva posjeta predsjednika Srbije BiH nakon šest godina i prvi Vučićev dolazak u Sarajevo u svojstvu predsjednika.

Vučić je juče posjetio i Istočno Sarajevo gdje je razgovarao sa rukovodstvom ovog grada i načelnicima gradskih opština. Predsjednik Srbije posjetio je i lokalitet na kojem se gradi nova bolnica u Istočnom Sarajevu.

(Srna)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net