22/01/2018 04:05
NAJNOVIJE VIJESTI
SUPERMENI: Putnici pomerili voz težak 10 tona i spasili zaglavljenog čoveka

SUPERMENI: Putnici pomerili voz težak 10 tona i spasili zaglavljenog čoveka

Sve se odigralo tokom gužve na stanici Sterling u blizini Perta, kada je muškarac koji je pokušao da se ukrca na voz ostao zaglavljen između njega i perona. Snimak na kojem putnici i zaposleni železnice u Pertu u Australiji udružuju snagu kako bi spasili muškarca čija je noga zapela između vagona i perona, brzo se proširio društvenim mrežama. Sve se odigralo tokom gužve na stanici Sterling u blizini Perta, kada je muškarac koji je pokušao da se ukrca na voz ostao zaglavljen između njega i perona. Na svu sreću, zahvaljujući brzoj reakciji putnika i zaposlenih, čovek je spašen tako što su nagnuli voz koji je težak više od deset tona u stranu.Voz-nesreca-Pert-Australija-1 

– Odmah smo obavestili mašinovođu da voz slučajno ne bi krenuo. Naši zaposleni su uz pomoć putnika uspeli da zanjišu voz u stranu kako bi nesrećni čovek izvukao zaglavljenu nogu – izjavio portpalor “Transparetha”, Dejvid Hajns.

Hitna pomoć je brzo stigla, a čovek nije pretrpeo veće povrede.

Voz-nesreca-Pert-Australija-2-830x553

IZVOR/(Telegraf.rs)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net