16/12/2017 12:21
NAJNOVIJE VIJESTI
Lana Petković osvojila 21. međunarodni „Kup nada 2017“

Lana Petković osvojila 21. međunarodni „Kup nada 2017“

U Šidu je 26. i 27. avgusta 2017. godine po 21. put održan tradicionalni međunarodni turnir „Kup nada 2017“ za devojčice i dečake do 10 godina, u organizaciji TK Sol Brčko (BiH) i TK Sol 022 (Šid, Srbija).

Turnir je do pre dve godine održavan u Banja Luci u TK Match Ball, a pobednici ovog renomiranog turnira bili su Damir DŽumhur, Borna Ćorić, Laslo Đere, Miki Janković, Ivana Jorović, Bodin Žarković, Olga Danilović, Mihailo Popović, Ksenija Tmušić, Noa Krznarić, Katarina Jokić, Oliver Sabo Rac, Anđela Lopičić…

Prošle godine turnir su osvojili Jovana Grujić (Srbija) i Marko Maksimović (Republika Srpska), a 2015. godine su trijumfovali Teodora Milić (Srbija) i Edin Mulalić (Bosna i Hercegovina).

Pobednici 21. Kupa Nada u Šidu su Vuk Kruščić (Srbija) i Lana Petković (Bosna i Hercegovina). Čestitamo!

Pobednici turnira dobili su i SPECIJALNU NAGRADU – 7 dana besplatnog boravka i rada na Teniskoj akademiji Milaš.

Na turniru je učestvovalo oko 100 dece, i svi su dobili lepe poklone i poneli nezaboravne uspomene iz Šida!

Mali Igraci

Lana Petković sa osvojenim peharom

Lana Petković, lijevo

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net