18/01/2018 10:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Uhapšen šef Parking službe u Tesliću

Uhapšen šef Parking službe u Tesliću

Siniša Gavrić, šef Parking službe u Tesliću, uhapšen je zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa zloupotrebama oko naplate parkinga u tom gradu, javila je Srpskakafe.

Kako je potvrđeno, Gavrića su uhapsili inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nakon čega je sproveden u Banjaluku na dalju kriminalističku obradu.

– Akcija se sprovodi u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Doboju i usmjerena je na procesuiranja opštinskih službenika koji se dovode u vezu sa zloupotrebama oko naplate parkinga u Tesliću – rekla je portparol MUP-a Republike Srpske, Mirna Miljanović.

Kako saznaje Srpskakafe, istražioci su tokom dana pretresi Gavrićevu kuću i službenu kancelariju, te poslovne prostorije fotokopirnice i knjižare “Kopi centar”. Gavriću se na teret stavlja da je, zajedno sa još nekoliko osoba, u posljednjih pet godina odštampao veću količinu falsifikovanih parking kartica koje su potom prodavali čime su, na štetu opštine, pribavljena imovinska korist od oko 100 000 KM.

Inače, naplata parkinga u Tesliću vrši se putem karata koje se prodaju na trafikama i drugim objektima, a na kojima vozači sami označavaju vrijeme parkiranja.

Zbog zloupotreba sa parking karticama istražioci su i ranije izuzimali određenu dokumentaciju iz opštine Teslić.

Izvor: Srpskakafe

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net