22/01/2018 03:58
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS I DO 37 STEPENI CELZIJUSOVIH

DANAS I DO 37 STEPENI CELZIJUSOVIH

U Republici Srpskoj danas će biti sunčano i veoma toplo vrijeme sa temepraturom od 32 do 37 stepeni Celzijusovih.
Jutro je svježe, ali malo toplije u odnosu na prethodne dane. Biće pretežno vedro, samo ponegdje na sjeveru uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće pretežno sunčano vrijeme uz dalji rast temperature, pa će u većini predjela biti veoma toplo, ponegdje i vruće.

Duvaće slab vjetar sjevernih smjerova ili promjenljiv.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac sedam, Han Pijesak 11, Bileća i Prijedor 12, Banjaluka i Bijeljina 14, Doboj 16 i Trebinje 19 stepeni Celzijusovih. /kraj/ljlj

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net