17/12/2017 07:21
NAJNOVIJE VIJESTI
Još jedan pojas za Budimira Bajbića

Još jedan pojas za Budimira Bajbića

TESLIĆ – Budimir Bajbić je sinoć u Sportskoj dvorani “Radolinka” pred mnogobrojnim Teslićanima pobijedio Austrijanca Patrica Ziereru u okviru četvrtog izdanja turnira “Total fight” i tako osvojio još jedan pojas.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, koji je i glavni sponzor ovog meča, čestitao je Bajbiću sinoć prilikom ceremonije proglašenja pobjednika i naglasio da je ovo izuzetan uspjeh, kako za mladog sportistu, tako i za Teslić.

– Još jedan veliki događaj u Sportskoj dvorani “Radolinka”. Po drugi put na ovom mjestu Budimir Bajbić izveo je pobjedu, uz odličnu organizaciju i podršku Opštinske uprave i mnogih drugih sponzora. Tu smo naravno da podržimo našeg šampiona i da mu poželimo mnogo uspjeha u daljem radu – rekao je Miličević

Bajbić kaže da je dio priprema završio u Sloveniji, a drugi dio u Srbiji. Sada je, tvrdi, sve lakše, jer ima svoj uigrani tim profesionalaca koji mu pomažu da u borbama daje sve od sebe.

– Naporno sam trenirao, osjećam se spremniji nego ikad, ali nisam očekivao da će borba trajati ovako kratko. Ove godine sam zaista dobio sjajnu podršku, imam odličan tim profesionalaca ali i sponzore. Zahvalio bih se načelniku opštine koji je podržao mene, a samim tim i i ovaj večerašnji spektakl – rekao je Bajbić.

Glas Regije

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net