16/12/2017 16:15
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Automobilom udario ženu na biciklu
Bicycle accident, wheel in front of car low angle shot, focus on car Lenklypse 2012

TESLIĆ – Automobilom udario ženu na biciklu

Žena čiji su inicijali V.J. iz Teslića teže je povrijeđena kada je automobil “mercedes” udario bicikl kojim je upravljala na magistralnom putu u mjestu Đulić, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.
Prilikom pada sa bicikla V.J. je zadobila prelom članka na ruci i nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Doboj, prevezena je u dobojsku bolnicu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 16.45 časova kada je “mercedes” kojim je upravljao S.Đ. sa područja opštine Teslić, prilikom obilaženja, udario bicikl koji je skretao ulijevo.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice iz Teslića.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net