16/12/2017 12:30
NAJNOVIJE VIJESTI
Lovac u Tesliću upucao kolegu misleći da je divljač

Lovac u Tesliću upucao kolegu misleći da je divljač

Muškarac čiji su inicijali D.M. iz Teslića ranjen je tokom lova na divlje svinje u Donjim Rankovićama, nakon što je lovac ispalio hitac u nisko rastinje misleći da je divljač, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Utvrđeno je da je D.M. zadobio prostrelne povrede desne prepone i butine sinoć oko 21.10 časova kada je B.N. iz svog lovačkog karabina ispalio hitac u nisko rastinje misleći da je divljač, a potom začuo jauk povrijeđenog kome je ukazao prvu pomoć i prevezao ga u teslićki Dom zdravlja.

Povrijeđeni je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen u dobojsku bolnicu.

Oba lica su članovi teslićkog Lovačkog udruženja “Tetrijeb”.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

 

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net