19/02/2018 15:35
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić: Muž fizički napao suprugu

Teslić: Muž fizički napao suprugu

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 30.07.2017. godine oko 02,45 časova lišili su slobode M.C. sa područja opštine Teslić, zbog osnovane bojazni da će nastaviti sa ugrožavanjem tjelesnog i psihičkog spokojstva člana porodice. 

Lice M.C. je u kasnim večernjim časovima došao kući u alkoholisanom stanju i supruzi zadao dva udarca otvorenom šakom. Alkotestiranjem u službenim prostorijama kod M.C. je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,84 gr/kg.

O navedenom je obavješten nadležni Centar za socijalni rad nakon čega je supruga sa djetetom napustila bračnu zajednicu. Po dokumentovanju, Osnovnom sudu Teslić biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 6. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Izvor: zosterradio

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net