22/01/2018 03:37
NAJNOVIJE VIJESTI
Četiri lica oštetila PD Planina za 4,4 miliona KM

Četiri lica oštetila PD Planina za 4,4 miliona KM

Uprava kriminalističke policije Republike Srpske podnijela je Okružnom tužilaštvu u Doboju izvještaj protiv četiri lica i Privrednog društva Natura vita iz Teslića zbog sumnje da su oštetili akcionare i teslićko Privredno društvo Planina za 4,4 miliona KM.

Nezvanično, izvještaj je podnesen protiv Vlade Đurića, Dragana Nikolića, Milorada Pretovića i Saše Đurića.

Prijavljeni su osumnjičeni da su navedenim iznosom Privrednom društvu Natura vita pribavili protivpravnu imovinsku korist, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Pripadnici policije juče su pretresli poslovne prostore Natura Vite i Planine u Slatini kod Teslića.

Izvor: RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net