22/01/2018 03:40
NAJNOVIJE VIJESTI
Bosna premašila kotu redovne odbrane od poplava

Bosna premašila kotu redovne odbrane od poplava

DOBOJ – Vodostaj rijeke Bosne premašio je za više od 10 centimetara kotu redovne odbrane od poplava, a Gradski štab za vanredne situacije u Doboju zakazao je zasjedanje u 12.00 časova.

Vodostaj rijeke Bosne izmjeren u 9.30 časova na području Doboja iznosio je 3,10 metara i svakih pola sata raste za 10 centimetara, rečeno je Srni u područnom Operativno-komunikativnom centru.

Vodostaj na području Doboja izmjeren noćas u 1.00 čas iznosio je 2,9 metara, nakon čega je u 6.00 časova opao na 2,15 metara, da bi jutros opet porastao i premašio kotu odbrane od poplava.

Redovna visina kote od odbrane poplava u Doboju iznosi tri metra, a vanredna 4,5 metara.

IZVOR/SRNA

 

 

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net