Načelnik Miličević pogazio obećanja!!??

0
1049

Zašto je Miličević pogazio svoje obećanje koje je dao svojim građanima u Tesliću nikom nije jasno. Mnoge su špekulacije ali svima je jedno jasno.

Sve više građana napušta opštinu Teslić, te svoju sreću traži negdje u inostranstvu, jer zaposlenja u Tesliću nema, niti se šta radi po tom pitanju!

Još 04. februara 2016. godine načelnik opštine Teslić Milan Miličević i vlasnik holandske kompanije „Futura TSR Holding”, Petrus Klasen (Petrus Johannes Klaassen) potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u krugu poslovne zone „Lanara” površine oko 18.000 m².

Miličević je tada rekao: “Prvog avgusta planirano je otvaranje fabrike” – pojasnio je Miličević i nastavio „Opština Teslić je u ovaj projekat uložila nešto manje od pola miliona KM na ime podsticaja za otvaranje pogona, a naša obaveza takođe je da infrastruktura koja se gradi, bude završena do 12. aprila, čija vrijednost je takođe oko pola miliona KM i ne odnosi se samo na otvaranje ovoga pogona, nego i na sve druge placeve u poslovnoj zoni kojih ima oko 10”.

Dodao je da u prvoj godini planira zapošljavanje 60 ljudi, metalske struke sa biroa za zapošljavanje, dok se u naredne tri godine planira zaposliti 180 ljudi.

Sada više od godinu dana gađani su uočili da od tog nema nšta, te da je to ipak bilo u predizbornoj godini.