16/12/2017 16:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Dvije medalje za sestre Babić u Sarajevu

Dvije medalje za sestre Babić u Sarajevu

U organizaciji OŠK “Junior” u Sarajevu,4.juna u Međunarodnom centru za omladinu, održan je prvi kadetski šahovski festival “Zvonimir Zvone Meštrović”.

U konkurenciji 83 mlada takmičara starosti do 18 godina, sestre Maša i Milana Babić iz Teslića osvojile su po 6 pobjeda. Dodatni kriterijumi su odlučili da u grupi devojčica do 10 godina Maša osvoji zlatnu medalju a Milana je osvojila bronzanu medalju!

Trenutno ove Teslićanke nastupaju na Evropskom šahovskom prvenstvu u Budvi!

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net