16/12/2017 16:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Povrijeđeni u eksploziji prilikom čišćenja korova

Povrijeđeni u eksploziji prilikom čišćenja korova

TESLIĆ – U mjestu Vrela, opština Teslić, juče oko 16,00 časova tokom čišćenja i paljenja korova u blizini kapele na katoličkom groblju, prilikom eksplozije povrijeđena su dva lica, K.F. i A.B. sa područja opštine Teslić, koja su nakon ukazane ljekarske pomoći prevezeni u dobojsku bolnicu gdje je K.F. zadržana na liječenju, dok je A.B. upućen na kućno liječenje.

Ljekari se za sada nisu izjasnili o stepenu zadobijenih povreda navedenih lica. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa pripadnicima deminerskog tima Civilne zaštite Doboj.

Sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji su poslati na vještačenje radi utvrđivanja uzroka eksplozije.

Navedeno područje nalazi se na liniji razgraničenja borbenih dejstava tokom prethodnog rata, a tokom 2016. godine deminerski tim Civilne zaštite Doboj izvršio je deminiranje terena.

PU Doboj

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net