16/12/2017 16:16
NAJNOVIJE VIJESTI
ANDREA MUJKETA, NAJBOLJI STRIJELAC LIGE SA 18 POSTIGNUTIH GOLOVA

ANDREA MUJKETA, NAJBOLJI STRIJELAC LIGE SA 18 POSTIGNUTIH GOLOVA

Iako kod nas ženski fudbal i nije baš propraćen, ovo je samo jedna od priča koja bi njegovu popularnost mogla dignuti na viši nivo. Naime, riječ je o Andrei Mujketa iz Teslića ili bolje rečeno o jednoj ako ne i najboljoj igračici ženskog fudbala sa ovih prostora.

Andrea je trenutno član ŽFK “SLOGA” Petrovo koji se takmiči u Prvoj ligi FS RS za žene, ali i trener mlađih kategorija u FK “Proleter” Teslić. O kakvom talentu je riječ, svjedoči i njen učinak iz 6 odigranih kola, gdje je postigla nevjerovatnih 18 golova. Ovakvim učinkom, Andrea trenutno zauzima prvo mjesta na listi strijelaca.

LISTA STRIJELACA

Sa prosjekom od 3 gola po utakmici, Andrea je i glavni krivac što je ŽFK “SLOGA” Petrovo došao do Ženske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sa sigurnošću možemo reći da je ovo još jedan sportski as Teslića. Andrei želimo puno uspjeha u karijeri !!! Teslić Online

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net