17/01/2018 19:37
NAJNOVIJE VIJESTI
POŽAR IZAZVAN PRENOSOM UŽARENE MATERIJE KROZ VENTILACIJU

POŽAR IZAZVAN PRENOSOM UŽARENE MATERIJE KROZ VENTILACIJU

Požar na filter-stanici silosa u vlasništvu preduzeća “Interlignum” iz Teslića najvjerovatnije je izazvan usljed prenosa užarene materije kroz ventilacioni sistem iz pogona preduzeća, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj.
Požar se dogodio u ponedjeljak, 27. marta, u 13.20 časova, a prema izjavi odgovornog lica pričinjena materijalna šteta iznosi oko 39.000 KM.

Uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice Teslić, zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj.

O požaru je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net