21/01/2018 15:50
NAJNOVIJE VIJESTI
Naručio auto-dijelove, a dobio letve

Naručio auto-dijelove, a dobio letve

CAZIN – Umjesto naručenih dijelova za automobil golf 2, na adresu Cazinjanina K.E. (34) stigao je paket u kojem su se nalazile drvene letve.

On je slučaj prijavio Drugoj policijskoj stanici u Cazinu.

Prema riječima portparola MUP-a USK Snježane Galić, K.E. je putem interneta od osobe M.L. iz Sokoca naručio obrve, branike i lajsne za vrata te je narudžbu uredno platio.

“S paketom je otišao do majstora, a kada su raspakovali pošiljku ustanovili su kako se u njoj nalaze bezvrijedni komadi drveta”, rekla je Galićeva.

Prema njenim riječima, istragu o svemu vodi nadležni kantonalni tužilac, koji je ovaj slučaj okvalifikovao kao prevaru.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net