16/12/2017 16:17
NAJNOVIJE VIJESTI
Ovo je top 7 POKLONA kojima ćete ODUŠEVITI svaku ženu na njihov DAN!

Ovo je top 7 POKLONA kojima ćete ODUŠEVITI svaku ženu na njihov DAN!

Pokažite ženi u vašem životu koliko vam znači, makar malim iznenađenjem na njihov dan. Bliži se 8. mart, a neki još nisu smislili kakvo iznenađenje bi mogli da pripreme za svoju mamu, sestru, ženu ili devojku. Ono što je bitno da znate je bar jedan hobi ili interesovanje žene kojoj ćete dati poklon.

1. Insiprativnu knjigu

Ako dama u vašem životu voli da čita, ovo je idealan poklon. Za 8. mart možete da istražite knjige koje asociraju na moćne žene ili one koje su promenile istoriju, pa ćete tako pokazati da i o njoj to mislite.

ProfimediaProfimedia

2. Dan u spa centru

Ona će doživeti pravo opuštanje nas ovaj način. Ovo je odličan poklon, posebno kada je u pitanju osoba koja previše radi i nema vremena sebe da časti odlaskom u spa.

ProfimediaProfimedia

3. Prelep set za kupanje

Uz takav poklon, ako je u pitanju muškarac koji pravi iznenađenje, može da joj spremi penušavu veliku kupku i pridruži joj se.

ProfimediaProfimedia

4. Torba za putovanja

Žena koja često putuje i ne razmišlja o tome da joj možda treba novi, lep ranac ili kofer, koji će rado svuda nositi.

ProfimediaProfimedia

5. Fotografije

Skenirajte njene stare fotografije, kao i vaše i napravite veliki pano, koji će biti pretrpan uspomenama i zajedničkim trenucima.

ProfimediaProfimedia

6. Čokoladne lale

Umesto klasičnog buketa, koji će brzo uvenuti, kupite voljenoj ženi čokoladno cveće, koje će moći i sa vama da podeli.

ProfimediaProfimedia

7. Neobično cveće

Umesto klasičnih ruža, kupite joj kaktus ili neku drugu neobičnu biljku, koja neće brzo uvenuti, već će stajati u saksiji i stalno vas podsećati na vas.

ProfimediaProfimedia

EPK

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net