18/12/2017 04:16
NAJNOVIJE VIJESTI
OVE SEDMICE UGLAVNOM SUVO I TOPLIJE VRIJEME

OVE SEDMICE UGLAVNOM SUVO I TOPLIJE VRIJEME

U Republici Srpskoj ove sedmice očekuje se uglavnom suvo vrijeme uz porast temperature, a u noći sa petka na subotu očekuje se kiša i pad temperature, izjavila je danas Srni metereolog u Republičkom hidrometeorološkom zavodu Milica Đorđević.

U Srpskoj će danas najviša temperatura biti od pet do 10 stepeni Celzijusovih, na jugu koji stepen više.
Sutra u jutarnjim časovima očekuje se slab mraz, ponegdje je moguća i magla, tokom dana blagi porast temperature uz više sunčanih intervala, a popodne i uveče naoblačenje u sjevernim područjima koje će u večernjim časovima donijeti slabu kišu, uglavnom na području Posavine i Semberije.
Temperatura će i dalje biti u porastu, a najtoplije će biti u Krajini, gdje će dostići 15 stepeni Celzijusovih.
Trend rasta temperature nastaviće se i u srijedu i četvrtak, 22. i 23. februara, do 18 stepeni Celzijusovih, dok će jutra biti prohladna, ponegdje sa mrazom.
U petak, 24. februara preovladavaće toplo i vjetrovito vrijeme sa jakim jugom, koji će povremeno imati i olujne udare, uz postepeno naoblačenje.
Slaba kiša će najprije početi u južnim i zapadnim predjelima, a na istoku će biti sunčano. Krajem dana padavine će jačati i kiša će zahvatiti većinu krajeva.
Do subote ujutru, 25. februara, u većini predjela padaće kiša, na planinama je moguć snijeg, uz pad temperature, a u nedjelju, 26. februara u većini krajeva biće suvo vrijeme.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net