18/01/2018 14:52
NAJNOVIJE VIJESTI
Nag muškarac u vašoj sobi: Gde on želi da ga gledate?

Nag muškarac u vašoj sobi: Gde on želi da ga gledate?

Da li gledati pravo u njegov penis ili telo u celini? Da li će njemu biti nezgodno?

muskarac-1401390248-37134

Da li ste se ikada zapitale gde da gledate kada je vaš muškarac go pred vama? Da li pravo u njegov penis ili telo u celini? Da li će njemu biti nezgodno?

Muškarci su otkrili da i oni vole kada im odmeravamo telo, verovali ili ne. Kada je u pitanju penis, slobodno ga proždirite pogledom. Skrenite pogled, pa ga opet vratite, gledajte ga radoznalo, upitno, strastveno. Kako god vam padne na pamet. On je željan vaše pažnje.

“Morate da budete okrenute prema nama i gledate nas kao što mi vas gledamo”, ističu muškarci.

 Možda će vam ovo zvučati malo prljavo, ali tako je. Budite malo zahvalni, znatiželjni, obožavajte njegovo telo… naravno, i on treba da učini isto za vas.

IZVOR/stil.kurir

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net