19/02/2018 07:24
NAJNOVIJE VIJESTI
U RS NAJTRAŽENIJI RADNICI U OBRAZOVANJU I PRODAJI

U RS NAJTRAŽENIJI RADNICI U OBRAZOVANJU I PRODAJI

Poslodavci u Republici Srpskoj su tokom prošle godine najveću potražnju za radnom snagom iskazali kada je u pitanju oblast obrazovanja, prodaje i komercijalnih poslova te ekonomije i finansija, podaci su Zavoda za zapošljavanje RS.

Tražili su se i radnici za administrativne i slične usluge, turizam i ugostiteljstvo, informatiku i programiranje, zdravstvo (134), te preradu i obradu drveta…

Na internet portalu Zavoda za zapošljavanje RS lani su objavljena 2.974 oglasa kojima je ponuđeno 9.146 slobodnih radnih mjesta.

Sve oglase Zavod priprema i objavljuje besplatno po dostavljenim zahtjevima poslodavaca. Na stranici su se do sada registrovala 332 poslodavca koji su time stekli mogućnost besplatnog objavljivanja oglasa za slobodna radna mjesta putem ovog portala.

Internet portal Zavoda za zapošljavanje RS u prošloj godini zabilježio je više od 1.000.000 posjeta, što je za oko osam posto više u odnosu na 2015.godinu.

(Agencije)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net