18/01/2018 14:47
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – PRIJAVA ZBOG AUTOMATSKE PUŠKE I FOTOGRAFISANJA KOMŠIJA

TESLIĆ – PRIJAVA ZBOG AUTOMATSKE PUŠKE I FOTOGRAFISANJA KOMŠIJA

Protiv supružnika čiji su inicijali M.K. i J.K. sa područja Teslića podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zbog sumnje da su neovlašteno posjedovali automatsku pušku i fotografisali komšije.
Muškarac čiji su inicijali M.K. osumnjičen je da je tokom 2015. i u prvoj polovini 2016. godine fotografisao komšije – supružnike sa djetetom, njihovu kuću i pomoćne prostorije bez njihove saglasnosti, te je fotografije pohranjivao u računar, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti.

Postoji i sumnja da je M.K. posjedovao automatsku pušku, koju je držao u pomoćnom objektu.
NJegova supruga, čiji su inicijali J.K. određena je rješenjem Centra za socijalni rad Teslić kao staratelj suprugu kome je zbog bolesti djelimično oduzeta poslovna sposobnost.
Na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić pretresena je kuća i pomoćne prostorije supružnika, prilikom čega su izuzeti računari u kojim su se nalazile fotografije i automatska puška.

Izvor/SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net