17/01/2018 19:24
NAJNOVIJE VIJESTI
Načelnik opštine u radnoj posjeti Austriji

Načelnik opštine u radnoj posjeti Austriji

GMUNDEN, 28. JANUAR – Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević sa saradnicima, prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obilježavanja 25 godina postojanja Srpskog kulturnog kluba „Knez Lazar“ u Gmundenu. Predstavnik Srpskog kulturnog kluba „Knez Lazar“, Ljubomir Livnjak, načelniku opštine Milanu Miličeviću uručio je povelju za izuzetan doprinos u radu i razvoju kluba.

U okviru ove posjete održano je nekoliko sastanaka, gdje se razgovaralo i o rješavanju problema sa kojima se susreću teslićani iz dijasapore, te uspostavljanju što bolje komunikacije i obostrane saradnje.

Teslićani, koji žive i rade u Gmundenu I okolini, pored sprovedenih niza humanitarnih aktivnosti nesebično su pomagali opštinama i gradovima Republike Srpske i Srbije, koje su bile zahvaćene katastrofalnim poplavama, te se razgovaralo i o nastavku humanitarnih akcija prema Tesliću.

Svečanoj akademiji povodom obilježavanja 25 godina postojanja Srpskog kulturnog kluba „Knez Lazar“ u Gmundenu prisustvovali su predstavnici drugih gradova i opština Republike Srpske i Srbije.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net