19/02/2018 07:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Samozapaljenje putničkog vozila
FOTO ILUSTRACIJA

Samozapaljenje putničkog vozila

Na magistralnom putu Doboj – Derventa u mjestu Dažnica opština Derventa, 29.01.2017. godine oko 19,50 časova došlo je do samozapaljenja putničkog vozila marke „ford fiesta“ kojim je upravljao D.B. iz Teslića. Povrijeđenih lica nije bilo. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa vozilo je u potpunosti izgorjelo. Policijski službenici Policijske stanice Derventa izvršili su pregled lica mjesta.

CJB DOBOJ (29.01.2017.)

Na magistralnom putu M-17 kod Doboja sinoć oko 21 časa zapalio se automobil u vožnji, a iz Centra javne bezbjednosti Doboj je potvrđeno da povrijeđenih u ovoj nesreći nije bilo.

– Vatra na vozilu “ford fiesta” je ugašena i saobraćaj je ubrzo uspostavljen. Riječ je o starijem automobilu, koji nije potpuno izgorio i u pitanju je manja materijalna šteta.

U nesreći nije bilo povrijeđenih osoba – rekli su iz Centra javne bezbednosti Doboj.

FAKTOR.BA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net