18/01/2018 05:37
NAJNOVIJE VIJESTI
Настава у школама у РС почиње у понедјељак

Настава у школама у РС почиње у понедјељак

Настава у другом полугодишту почеће у основним и средњим школама у Републици Српској у понедјељак, 23. јануара, како је то и предвиђено Правилником о школском календару за школску 2016/2017. годину, саопштено је из Министарства просвјете и културе Републике Српске.
Школа - Фото: РТРС

На основу информација предсједника актива директора основних и средњих школа, процијењено је да не постоји потреба за одступањем од правилника, те да настава у другом полугодишту може почети по плану.

Министарство просвјете и културе пратиће и даље ситуацију на терену, водећи првенствено рачуна о томе да ученици безбједно стигну до школе, наводи се у саопштењу.

Уколико због временских прилика у неким од школа не буде могућ безбједан почетак наставе, Министарство напомиње да ће доносити појединачне одлуке о почетку наставе у таквим школама.

Према Правилнику о школском календару за школску 2016/2017, зимски распуст ове године траје од 2. до 20. јануара.

Извор: СРНА

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net