16/12/2017 12:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Nole isprašio Verdaska na startu Australijan opena
Novak Đoković Foto: Profimedia

Nole isprašio Verdaska na startu Australijan opena

Bolji početak Australijan opena Novak nije mogao ni da zamisli. Skeptični fanovi koji su brinuli da bi Fernando Verdasko mogao da ga ugrozi na startu turnira posle uzbudljivog meča koji su odigrali pre samo nedelju dana u Dohi (kad je drugi reket sveta spasao čak pet meč lopti i na kraju trijumfovao) sad mogu da odahnu. Naš teniser prošao je u 2. kolo posle pobede od 3:0 u setovima (6:1, 7:6, 6:2).

Da je i njemu laknulo posle pobede svedoči i njegova egzaltirana reakcija nakon što je dotukao Španca.

Po završetku meča Đoković je dao kratak intervju kojim je raznežio fanove širom sveta. Novinar ga je upitao šta njegov sin Stefan najviše voli, a Novak je odgovorio “svog tatu”.

Izvor/noizz.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net