16/12/2017 16:14
NAJNOVIJE VIJESTI
Puncu ukrali zlato, a zetu pare

Puncu ukrali zlato, a zetu pare

TESLIĆ – U kuće punca i zeta provalili su lopovi u mjestu Čečava, opština Teslić, saznaju “Nezavisne“.

Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno je da je provaljeno u kuću vlasništvo N.K. odakle je ukraden zlatni nakit, a tokom uviđaja utvrđeno je da je provaljeno i u obližnju kuću vlasništvo njegovog zeta S.T. koji je na radu u inostranstvu.

Prema izjavi kućepazitelja, iz te kuće ukraden je novac.

“Nezavisnim” je potvrđeno da je ovaj slučaj okvalifikovan kao teška krađa, te da je u toku potraga za lopovom, ili više njih.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net