17/12/2017 08:49
NAJNOVIJE VIJESTI
ZTC Banja Vrućica – Radnici dobili 13. platu!

ZTC Banja Vrućica – Radnici dobili 13. platu!

Okupili su radnike na godišnjem sastanku da sumiraju rezultate i obradovali ih 13. platom. Godinu završavaju sa 218 hiljada noćenja, što je rekord u poslednjih trideset godina.

Zasluga pripada i radnicima pa je uprava odlučila da ih nagradi.

“Radnika ima 320, svaki radnik će dobiti minimalno, koji je radio cijelu godinu, 660 maraka”, izjavio je Aleksandar Radošević, direktor Banje Vrućice.

Tri najbolja radnika dobiće još po hiljadu, a sa duplo manjim iznosom biće nagrađeno još troje. Novac, kažu, stiže u pravi čas.

“Pogotovo što dolazi u pravo vrijeme pred praznike da uljepšamo praznike, druga stvar ima i druga strana da smo kao kolektiv zadovoljili očekivanja”, kaže Ivona Kosić, recepcionerka.

“Znači nam i stimulativno da bi se u narednom periodu trudili što više da ostvarimo bolje rezultate”, istakao je Radislav Savić, šef restorana hotela “Kardijal”.

Osim sadašnjih, u Banji Vrućici sjetili su se i bivših radnika. Stotinak penzionera dobilo je po stotinu maraka.

“To je svake godine tako, počaste nas fino, pomognu malo i materijalno za ispraćaj praznika”, rekao je Nedo Nedić, penzioner.

Banja Vrućica među rijetkim je poslodavcima u Srpskoj koji radnicima daju 13. platu. Ovo im, kažu, nije prvi put. Tako su radili i ranijih godina, a ako su neku godinu preskočili, nisu izostale božićnice.

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net