ČUDA POSTOJE: Doktor Alen Azarić izliječio dječaka Jasmina!

0
2342

Samo oni koji nisu sarađivali sa doktorom Alenom Azarićem, ne znaju da ovaj čovjek čini čuda! Oni koji jesu, znaju da za njega nema prepreka i da je on neko ko može da pomogne i u najtežim slučajevima. Dokaz za to je i Jasmin Jusufović, dječak koji je obolio od kancera i od koga su doktori zvanične medicine digli ruke i otpustili ga iz bolnice da umre!

„Jasmin je došao u bolnicu u Beogradu, jer mu se oduzela jedna noga. Nakon mjesec dana oduzela mu se i druga i ostao je nepokretan. Prognoze doktora su bile da Jasmin neće živjeti ni mjesec dana, pa su ga otpustili i on se vratio u Bosnu, gdje i živi. Sasvim slučajno smo, valjda je Bog to tako htio, upoznali Alena, koji ga je pregledao i dao mu lijek, za koji je trvdio da će mu pomoći. Nakon dvadesetak dana, Jasmin je počeo da osjeća i pomijera noge, da bi nakon četiri mjeseca prvi put stao na noge i napravio par koraka uz moju pomoć. Moram da napomenem da je Jasmin, kada su mu se oduzele noge, izgubio osjećaj za veliku i malu nuždu, ali uz pomoć Alenovog lijeka i taj osećaj se vratio i sada u wc ide normalno“-rekao je Jasminov prijatelj Saša Tabak, koji brine o njemu.

Iako skroman čovek i ne želi previše da priča o sebi i da se hvali, Alen je priznao da je Jasmin bio jedan od najtežih slučajeva, sa kojim  je imao kontakt. Kako kaže, mali Jasmin je imao metastaze na skoro svakom organu, obzirom da su doktori otkrili da je imao 70 metastaza. Posle četiri mjeseca liječenja kod Alena, Jasminu su se počele povlačiti metastaze i njegovo zdravstveno stanje ide ka potpunom izliječenju.

„Doktori su rekli da će Jasmin živeti mjesec dana i da nemaju čemu da se nadaju, ali evo, posle sedam mjeseci moje terapije, Jasmin je, hvala dragom Bogu, dobro i živ je. Metastaze su se počele povlačiti i mi se nadamo potpunom izliječenju. Moram da kažem, da je Jasmin, pored terapije koju redovno uzima, promijenio kompletnu ishranu i pije vodu iz Nano Flask boce, koja alkalizuje organizam i čisti isti na ćelijskom nivou, što je posebno potrebno naglasiti!-rekao je doktor Alen.

Zanimljivo je dodati i to, da je jedna od sestara na Onkologiji u Beogradu rekla da u dosadašnjem radu nije srela nikog ko je oboleo u tolikoj mjeri kao Jasmin, pa je iz tog razloga njegovo ozdravljenje uz pomoć doktora Alena Azarića još veće čudo!