18/01/2018 05:05
NAJNOVIJE VIJESTI
Bajbić je i evropski prvak: Do titule bez problema!

Bajbić je i evropski prvak: Do titule bez problema!

Jednoglasnom odlukom sudaca teslićki kik bokser Budimir Bajbić pobijedio je prvaka Austrije u Varaždinu i time postao profesionalni prvak Evrope WMAC verzija. Bajbić priča za portal eTeslic.com, da je zadovoljan rezultatom i još jednim osvojenim pojasom. 

bajbic-varazdin

-Jako dobra organizacija, a protivnik prvak Austrije. Bio sam dominantniji sve tri runde i pogađao bolje, mada me gripa jako iscrpila. Deset dana zadnjih nisam ni trenirao, a da sam bio u formi kako sam planirao vjerovatno bi bilo gotovo sve u prvoj rundi, priča Budimir za eTeslic.com.

Bajbiće je dodao i to da je njegov protivnik bio fer i korektan, te da se ponio sportski.

-Sve u svemu – dva pojasa su tu! Sljedeći meč me očekuje već 17.decembra k1 u Berlinu, rekao je teslićki kik bokser koji je u svom grau nedavno postao i svjetski prvak te se upisao u zlatne stranice istorije sporta u svom mjestu, ali i u Republici Srpskoj.

eTeslic.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net