17/01/2018 19:49
NAJNOVIJE VIJESTI
Večeras zahlađenje, sutra snijeg
FOTO ARHIVA/ 2015

Večeras zahlađenje, sutra snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti uglavnom suvo, dok se uveče i u noći očekuje zahlađenje sa kišom, do jutra ponegdje i slab snijeg.
 - Foto: Getty Images

Najviša temperatura vazduha danas će biti između osam i 13, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je pretežno oblačno i maglovito vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus jedan stepen, Sokolac tri, Bugojno, Goražde i Sarajevo pet, Bijeljina, Gradačac, Ivan-sedlo, Јajce, Livno, Sanski Most i Zvornik šest, Banjaluka, Bihać i Tuzla sedam, Doboj, Prijedor, Srebrenica i Zenica osam, Trebinje 10, Mostar, Čapljina 11 i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net