17/01/2018 19:26
NAJNOVIJE VIJESTI
Olimpijski komitet BiH izabrao dvije mlade i talentovane sportašice za projekat “Mladi ambasador” EYOF-a
FOTO/ UGLJESA JOTANOVIC

Olimpijski komitet BiH izabrao dvije mlade i talentovane sportašice za projekat “Mladi ambasador” EYOF-a

Izvršni komitet #OKBiH je na svojoj 42. sjednici izabrao Lejlu Tanović (biciklizam) i Tatjanu Đekanović (streljaštvo) kao “Mlade ambasadore” novog edukativnog projekta koji je Evropski olimpijski komitet kreirao i pokrenuo u susret #EYOF takmičenjima u narednim godinama. Cilj ovog projekta je pripremanje timova za nastup na takmičenjima, te širenje Olimpijskih vrijednosti kao i implementacija preporuka “Olimpijske agende 2020”.

Mladi ambasador je zadužen da motiviše i inspiriše sportiste da daju svoj maksimum na EYOF-u. Lejla i Tatjana će također pomoći promociju EYOF-a i njegovih vrijednosti, pomoći sportistima da dožive duh i atmosferu EYOF-a, te da steknu i podijele nova iskustva.

Uvjerenja smo da će ove mlade i talentovane sportašice, svojim entuzijazmom i zalaganjem dati izvanredan doprinos Projektu, te nam pomoći da zajedno sa našim mladim sportistima na najbolji način predstavljamo Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net