16/12/2017 16:14
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić: Promocija filma “Dragutin, naš kralj” (FOTO)

Teslić: Promocija filma “Dragutin, naš kralj” (FOTO)

Nakon Arilja u Srbiji, u kojem je 10. novembra u oviru obilježavanja “Dana kralja Dragutina” održana prva javna promocija filma “Dragutin, naš kralj”, u kino- sali u Tesliću, sinoć je promovisan film koji je RTRS pripremio u saradnji sa Arhijerejskim namjesništvom Srpske pravoslavne crkve Teslić, po blagoslovu episkopa zvorničko-tuzlanskog Hrizostoma.

Ove godine nizom manifestacija obilježeno je sedam vijekova od upokojenja Dragutina Nemanjića, koji je upravljao, između ostalih, i prostorom današnje sjeveroistočne Republike Srpske.

Izvor:RTRS
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net