21/01/2018 15:53
NAJNOVIJE VIJESTI
Iza brutalnog napada na mladića u Tesliću stoje NARKODILERI!
foto ilustracija

Iza brutalnog napada na mladića u Tesliću stoje NARKODILERI!

Iza brutalnog napada na mladića Bogdana Rakića (17) iz Teslića stoje lokalni dileri koji su označeni kao opasni kriminalci, potvrđuje izvor “EuroBlica” blizak istrazi.

Policija još uvek traga za jednom osobom čiji identitet je poznat redakciji, ali ga zbog mogućeg ugrožavanja istrage ne želimo objaviti.

 – Suština priče je u tome da su narkodileri oteli i mučili mladića kako bi poslali poruku ostalima da ih slučajno ne spominju, obzirom da policija vrši određene operativne radnje na sprečavanju zloupotrebe narkotika – naveo je izvor “EuroBlica”.
Saznajemo i da lokalna policija u Tesliću najverovatnije iz straha ili nečeg mnogo goreg nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj, dok se u njega nisu uključili inspektori CJB Doboj.
Naime, policija nije obavila uviđaj niti izuzela materijalne tragove dok se iz CJB Doboj nisu uključili.
IZVOR/Blic
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net