18/01/2018 10:37
NAJNOVIJE VIJESTI
Završeno asfaltiranje puta u mjesnoj zajednici Lug Barić

Završeno asfaltiranje puta u mjesnoj zajednici Lug Barić

SLIĆ, 28. OKTOBRA – Mjesna zajednica Lug Barić spada u red prigradskih mjesnih zajednica opštine Teslić i uglavnom je naseljena izbjegličkom populacijom.

Mještani su godinama mučili muku sa makadamskim putem oko kojeg gravitira oko 180 domaćinstava. Ove godine asfaltiranje ovog puta se našla kao prioritetna investicija u opštinskom programu modernizacije putne mreže i put je, konačno, dobio svoj planirani izgled.
Predsjednik savjeta mjesne zajednice Lug Barić, Miloš Sekulić, rekao je da je asfaltirani put od velikog značaja za naselje Lug Barić, njegove mještane i širu društvenu zajednicu, jer kako je istakao, može služiti i kao zaobilazni put za magistralni put Doboj – Banja Luka u slučaju zakrčenja na kružnom toku.
Mještanin Momir Stojčinović rekao je da je, pogotovo u gornje dijelu naselja, gdje je pretežno sve ravnica, bilo veoma teško održavati put, ta da je ovim projektom asfaltiranja i ne samo asfaltiranja nego izgradnjom podzide put je mnogo prohodniji jer je na mjestima bio i tri metra širok samo.
Stanovnici ovog dijela opštine iskazali su zahvalnost opštinskom rukovodstvu na prepoznavanju i rješavanju problema njihove mjesne zajednice.

Izvor: Opština Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net