19/02/2018 07:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Spavao sa 2.000 žena, ima 8 dece, dva bordela i 250 prostitutki!

Spavao sa 2.000 žena, ima 8 dece, dva bordela i 250 prostitutki!

Marko Barać (62), Hrvat koji živi u Kanberi, glavnom gradu Australije, poseduje dve javne kuće sa više od 250 prostitutki. Ima dva braka, osmoro dece i više od 2.000 žena sa kojima je imao seks.

prostitutka-09012013-625.jpg

Ovim zanatom se bavi legalno od 1992. godine, kada je u Australiji prostitucija legalizovana. Njegovi bordeli danas su najposećeniji i najpoznatiji, a ponuda ženskih i muških usluga je raznovrsna.
Kaže da od ovog posla može slolidno da se živi, pa može da priušti sebi i svojoj porodici da svakog leta dođu na mesec-dva u njegov rodni Zadar.
Njegova najstarija ćerka ima 44 godine, a najmlađi sin 10 meseci. Nakon smrti prve supruge sa kojom ima petoro dece, oženio se po drugi put.
Sadašnjoj ženi ne krije da je spavao sa više od 2.000 žena, niti da je, kako on tvrdi, svaku na svoj način voleo i nikada nije bio u pitanju samo čist seks.
U Astraliju se preselio kada mu je bilo 16 godina i u početku radio na crno. Kada je napredovao u poslu, krajem 80-tih pozajmio je prijatelju novac, međutim dug nikada nije bio vraćen.
Kada je saznao da je pozajmljeni novac uložen u kupleraj, ušao je u taj biznis jer drugačije nije mogao da povrati svoj novac.
Ubrzo je došlo do nesuglasica, pa je isplatio svog prijatelja i nastavio da vodi biznis sam. Krenuo je tek sa 5-6 prostitutki, a zatim ubrzo pao na dve.
Posao je imao uspone i padove, ali je na kraju procvetao. Danas mušterije legalno plaćaju usluge karticama, a cena po satu provedenom sa prostitutkom iznosi 250 australijskih dolara.
Osim što dobro zarađuje, Marko Barać je srećan što ima tu privilegiju da “širi ljubav”.
IZVOR/ALO-SLOBODNADALMACIJA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net