18/01/2018 13:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Odličan rezultat članova Karate kluba „Sochin“ u Apatinu!

Odličan rezultat članova Karate kluba „Sochin“ u Apatinu!

U nedjelju, 16. oktobra, u Apatinu, održan je 9. međunarodni karate turnir “Apatinski pobednik 2016″, na kome je teslićki Karate klub „Sochin“ u ukupnom plasmanu osvojio prvo mjesto sa osvojene 52 medalje, od toga 24 zlatne, 18 srebrnih i 10 bronzanih. 

karate

Učešće uzelo više od 200 takmičara iz 12 klubova iz Srbije i Republike Srpske.

Učešće su uzeli klubovi iz: Bačke Topole, Bača, Novog Sada, Kovilja , Sombora, Odžaka, Bačke Palanke, Prigrevice, Sonte, Subotice, Doboja i Teslića.

Organizatori ovog takmičenja bili su Šotokan karate savez Srbije, Karate federacija Vojvodine i Karate klub Partizan iz Apatina.

Za teslićki Karate klub „Sochin“ nastupilo je 28 takmičara.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net